Skønne ferielejligheder med fantastisk placering

Estepona Hotel & Spa Resort er et pragfuldt hotellejlighedskompleks med en fantastisk beliggenhed. Vi er meget begejstret. Med dette sted har vi hævet overliggeren, og vi anbefaler det på det varmeste. 

Når du rejser på LongStay med os, så sørger vi for, at give dit ophold ekstra værdi som handler om personligt værtskab, sociale aktiviteter, turneringer, tapas, bridge og sammenhold - som for mange af vores gæster resulterer i nye relationer og venskaber. 

Vi kan, som det eneste danske rejsebureau, i februar og marts måned tilbyde særaftale på udvalgte lejligheder med altan og eftermiddagssol på nogle af de mest eftertragtede ferielejligheder i området. 

Estepona Hotel & Spa Resort består af store flotte lejligheder og ligger midt på solkysten og kun 5 minutter fra Estepona by med gode restauranter og 15 minutters kørsel fra Puerto Banus.

Ferielejlighedskomplekset ligger helt fantastisk ud mod havet og fra lejlighederne og den tilhørende terrasse, har man udsigt til Middelhavet.  

De i alt 65 lyse og venlige lejligheder er indrettet med et eller to soveværelser, opholdsstue og køkken.
Lejlighederne ligger lige ud til havet og den fine strand, og der findes tilmed to store dejlige pool-områder på resortet. 

Lige på den anden side af vejen er der gode indkøbsmuligheder med 3 supermarkeder.

Træning - turneringer - fællesspisning og masser af socialt samvær
Vi ved fra vores gæster, som tager på et LongStay ophold, at det sociale element vægtes højt. Derfor har vi også PGA pro'er knyttet til vores gæster på Costa del Sol, ligesom der i udvalgte perioder også er et værtspar, som sørger godt for vores gæster. 
I får altså rig lejlighed til at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

Tag med ClassicGolf på LongStay og få en uforglemmelig ferieoplevelse. Nærmeste golfbaner er Estepona Golf, Doña Julia Golf og Valle Romano, der alle ligger tæt på jeres lejlighed.
I forbindelse med jeres ophold er der gratis underjordisk- og udendørs parkering og fri Wi-Fi i lejlighederne.

Bemærk at golfpakker på Dona Julia som udgangspunkt indeholder restriktioner med tee tider imellem kl. 08:00 - 09:00 eller efter kl. 13:00. Spørg for andre pakker med tee tider uden begrænsninger. 

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Ja
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 100 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

28 nætter med fri golf
Periode
1 okt. 2022 - 31 okt. 2022 fra 21.495,-
1 nov. 2022 - 31 dec. 2022 fra 16.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en pragtfuld lejlighed med havudsigt
 • Lejlighederne har ét soveværelse (ekstra værelse mod tillæg)
 • Fri golf på Doña Julia (inkl. buggy) - (Bemærk tee tidsrestriktioner)
 • Ekstra runder kan tilkøbes på Valle Romano
 • 28 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Dona Julia Golf

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området som ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 4.8 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.7 km
Atalya golf course

Atalaya - old

Atalaya Golf & Country Club er et af de bedste steder, at spille golf i Marbella. The Old Course er designet af tyske Bernard von Limburger. Banen byder på brede fairways og store forhøjede greens og udfordrer alle golfspillere på alle niveauer.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 22.6 km
Atalya golf course

Atalaya - new

New course, som er skabt af Paul Krings i 1990, byder på et fantastisk "vue" over Middelhavet og Gibraltar og betragtes som en af de mest naturflotte baner på kysten. Den nye bane er godt i gang med, at overhale den gamle bane med hensyn til kvalitet af banerne.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 22.6 km
el higueral

El Higueral

El Higueral ligger billedskønt ved foden af bakkerne ved Benahavis og byder på en udfordrende 9-hullers bane, par 36. Alle runder på denne bane er ren nydelse. Banens design med positionerede søer og utrolig velplejede greens vil glæde, udfordre og overaske dig hele vejen. Så god en oplevelse, at du gerne kommer igen og igen.

 • 9 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 24.3 km

Flamingos Golf

Denne 18-hullers bane er resortets oprindelige golfbane og en af Costa del Sols absolut mest maleriske anlæg. På en klar dag kan du nyde udsigten over Middelhavet til både Gibraltar og Afrika. Generelt byder Flamingos på generøse greens, hvorimod fairways hører til i den slanke ende – særligt på de første 9 huller. Flamingos har været vært for både European Senior Tour og Women's Spanish Open.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 25.4 km
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 24.2 km

Kort

Estepona Hotel & Spa Resort

ANMELDELSER


Tak for en dejlig tur

Tusind tak for en vel tilrettelagt golfferie for os fra Bornholm i uge 5-6 2017.
Vi fik en dejlig lejlighed og vejret var bare med os i den tid vi var der. Det er jo ikke noget man kan være sikker på. Men i år skinnede solen bare.
Alt fungerede bare perfekt, og vi vender gerne tilbage en anden gang, ligesom vi vil omtale jeres selskab overfor vores venner.
Mange hilsner
Merethe Koefoed - Birger Nielsen

Merethe

Alt klappede på en perfekt tur

Vi er netop kommet tilbage efter en super dejlig golftur til Estepona, og vi har kun roser at dele ud af til den del af arrangementet som Classic Golf står for. Vejrkommentarer må jo placeres højere oppe, og den dermed affødte vand på banerne, står jo heller ikke inden for Jeres ansvarsområde.
 
Alt klappede, vi var meget tilfredse med den lejlighed med havudsigt på Fuerte Appartments, som vi havde bestilt. Turneringerne og de sociale arrangementer fungerede perfekt. Hvor er du/vi heldige med et par som Per og Lene. Sikke dejlige mennesker, de er guld værd. Turneringerne blev afholdt professionelt ligesom de sociale arrangementer. Havde man en kommentar, blev den straks fulgt op med en forbedring, man ikke selv havde set mulig.
 
Vi kan kun glæde os til næste år. Vi er dog ikke på nuværende tidspunkt klar over, hvornår/og hvor længe, vi kan rejse næste år. Hvor tidligt er det nødvendigt at bestille, hvis man gerne vil have samme/tilsvarende lejlighed? Har forstået, at mange bestiller, så snart de kommer hjem.

Tak for denne gang - Mange hilsner Lise

Lise

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø