OBS!!!! hotellet er lukket for renovering på ubestemt tid


Casares del Mar Apartments ligger tæt på nogle af Costa del Sol’s rigtig gode golfbaner, heriblandt Doña Julia.

Når du rejser på LongStay med os sørger vi for, at give dit ophold ekstra værdi som handler om personligt værtskab, sociale aktiviteter, turneringer, tapas, bridge og sammenhold - som for mange af vores gæster resulterer i nye relationer og venskaber. 

I forårs sæsonen, nærmere betegnet februar og marts 2020, holder vores kendte værtspar til i Estepona og som altid vil de stå for den ugentlige turnering og de mange populære sociale arrangementer.

Udover det har vi også sørget for at Bent vil være turneringsleder og klar til, at stå for bridge hele to gange om ugen (vi spiller på hyggeplan).   

Resortet ligger direkte ud til havet ved Estepona, kun et kvarters kørsel fra Marbella og tre kvarter fra Málaga lufthavn.

Casares del Mar Apartments er et nyere byggeri med store og velindrettede lejligheder, der enten har et eller to soveværelser samt stor stue og et veludstyret køkken.

Der er gratis Wi-Fi i lejlighederne og satellite-tv, der gør det muligt at se enkelte danske kanaler.

Alle lejligheder har flere terrasser med havudsigt, og på klare dage kan man se helt til Gibraltar.

I bor kun et stenkast fra stranden og resortet har naturligvis også eget pool-område.

I denne pakke indgår der 2 gange ugentlig træning samt sociale aktiviteter af forskellig art (gælder i februar og marts måned).

ClassicGolf's Long Stay ophold på Solkysten er inkl. træning og sociale aktiviteter.

Reception: Ved Albayt Resort
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Ja
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 1,5 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

  • 18 huller
  • Park
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 8.4 km
Dona Julia Golf

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området som ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 4.3 km

Kort

Casares del Mar Apartments

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø