OBS!!!! hotellet lukker for renovering fra den 1. november 2019 på ubestemt tid.


Hvis en af dine golfrejser skal være helt i top, er Hotel Almenara Golf og Spa et af de absolut bedste valg. Hotellet har en unik beliggenhed på Almenara golfbanen, som smukt slynger sig i den omgivende natur. De karakteristiske kork egetræer og to smukke søer, gør dette til et af Solkystens mest varierede og særegne områder. I umiddelbar nærhed ligger yderligere to af de bedste golfbaner på Costa del Sol: Sotogrande og Valderama.  

Har du lyst til at nyde området uden for hotellet, er der et væld af muligheder i lokalmiljøet. Tag for eksempel på hvalsafari og mød nogle af Middelhavets fascinerende skabninger, vandretur i de smukke nationalparker i området eller på safari i Estepona.

Golfrejsen skal efter ClassicGolf's mening også byde på afstressende elementer, og i det helsebringende Elysium Spa kan du nyde forskellige behandlinger, der alle giver ny energi til kroppen.

Hotellets 148 værelser har alle udsigt over Almenaras 27 huller eller det omkringliggende landskab. På Almenara kan du altid finde en terrasse med fantastisk udsigt og kølig hvidvin, ligesom du har muligheden for at spise fisk og skaldyr - eller andre lokale retter - i hotellets restauranter.

Antal værelser: 148
Pool: Ja
Afstand til stranden: 2 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Alcaidesa Links

Alcaidesa Links

En ægte linksbane på den spanske solkyst. Links Course er Alcaidesa’s flagskib, og med sin placering direkte ud til havet og med udsigten til Gibraltar venter en storslået golfoplevelse. Banen har brede fairways, men det er også nødvendigt, for der står næsten altid en kraftig vind ind fra havet.

 • 18 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 11.0 km
Alcaidesa Heathland

Alcaidesa Heathland

I 2007 blev Alcaidesa udvidet med en helt ny Heathland Course. Den kuperede bane er designet af den tidligere Ryder Cup spiller Dave Thomas. Heathland Course ligger smukt inde i landet og byder på varierende huller og en del vandhazarder.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 11.0 km
San Roque

San Roque

San Roque Club er et fuldt udbygget golfanlæg med to 18 hullers mesterskabsbaner. Old Course ligger delvist i et skovområde med gamle majestætiske egetræer. Banen åbnede i 1991 og var i mange år benyttet af Europatouren til afvikling af tourskolen. New Course åbnede i 2003, og er en teknisk krævende bane, designet af Perry Dye og Seve Ballesteros. Banen har lynhurtige og kuperede greens, og lagde i 2006 græs til Spanish Open, en afdeling af Europatouren. De to baner hører begge til blandt Europa

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 15.8 km
Almenara Golf

Almenara Golf

Almenara består af de tre sløjfer, Los Lagos, Los Alcornoques og Los Pinos. De i alt 27 huller ligger i fantastiske omgivelser og byder på golfspil af vidt forskellig karakter. På Los Lagos og Los Alcornoques er der masser af vand i spil, mens Los Pinos har mere karakter som en parkbane med høje fyrretræer. Med vidt forskelligt layout på de tre sløjfer er det muligt at sammensætte 18 hullers sublimt golf, uanset om man er nybegynder eller lavhandicapper.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 1 m
Club-de-Golf-La-Canada

La Canada Golf

La Canada er den eneste kommunale golfbane på Costa del Sol. Banen er designet af Robert Trent Jones, og de første ni huller åbnede i 1982. De sidste ni kom til i 2001, og med de helt rigtige kunstvandings- og drænforhold, er banen altid i perfekt stand.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 6.9 km

Kort

Almenara Golf & Spa

ANMELDELSER


En fornøjelse

Netop hjemkommet fra 9 dages golfferie, hvor vi boede på Almenara Golf Resort.

Det var et dejligt sted, hvor alt var med meget fin service, daglig blev der skiftet håndklæder og fyldt op med sæber mm. værelserne var store og velmøblerede.

Til morgenmaden var der alt hvad man kunne ønske sig; flinke og imødekommende personaler.

På golfbanen ligeså imødekommende personale. De 3 X 9 sløjfer var forskellige i sværhedsgrad og udfordrende. Desværre var fairways lidt præget af at det havde regnet en del, men jeg er overvidst om at senere på året vil de være perfekte, greens var SUPER hurtige og fine.

Flyrejsen med Norwegian ud og hjem fungerede også fint og biludlejnings fiirmaet Helle Hollis ligeledes med ny bil til rådighed.

Jeg må sige det har været en fornøjelse at rejse med Classic Golf.

De bedste hilsener

Ally Ibsen

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø