Alcazaba Hills Resort


Alcazaba Hills byder på skønne lejligheder tæt på Estepona by og Alcazaba Lagoon – en kunstig sø med strand i bjergene.

På Alcazaba Hills tilbydes både ugepakker og Longstay med fri golf eller skræddersyet golfpakker- som passer netop til dit behov. Lejlighederne har veludstyret køkken med ovn og mikroovn, opvaskemaskine, elkedel og kaffemaskine. Desuden har alle lejlighederne terrasse, aircondition, wifi, fladskærms-tv og vaskemaskine samt privat parkering.

Der er blot 5 minutters kørsel til Estepona Golfbane og 11 minutter til Dona Julia banen - og skal du forkæle dig selv med en greenfee på den berømte 5 * Finca Cortesin, tager det blot 13 minutter at komme dertil. Den nærmeste lufthavn er Malaga Lufthavn, som ligger 93 km derfra.

I Estepona by byder på den hyggeligste lystbåd havn, den smukke La Rada Strand, promenade, masser af butikker samt et hav af gode restauranter og indkøbsmuligheder.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 3 Km
Balkon: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter
Periode
1 jan. 2021 - 30 apr. 2021 fra 16.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser. 88 m2 og 24 m2 tilhørende terrasse
 • 15 green fee på Doña Julia inkl. buggy
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Dona Julia Golf

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området som ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 8.5 km
Estepona Golf

Estepona

Et besøg på Estepona banen er altid at foretrække. Banen har gennemgået store forandringer og står nu flottere end nogensinde. En virkelig smuk bane med en fantastisk udsigt og 18 udfordrende huller. Passer godt til alle golf niveauer. Desuden er det på denne bane vi har vores ugentlige ClassicGolf matcher både i for- og efteråret.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 2.7 km
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 28.0 km

Kort

Alcazaba Hills

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø