Oplev Sevilla på helt nært hold


Hvis man er på udkig efter en oplevelse ud over det sædvanlige, så er et ophold på Hotel Inglaterra uden tvivl det rigtige valg. Hotellet er opført tilbage i 1877 og man har igennem tiden bibeholdt den charmerende og gamle stil og moderniseret dele af hotellet. Det første der møder gæster, som bor på Inglaterra er et stort smil fra personalet i receptionen, imens andet personale byder på et glas bobler eller juice. Service niveauet på hotellet er helt i top og de er meget opmærksomme på at gæsterne på hotellet har det godt.

Værelserne på Inglaterra er store, lyse og meget rummelige og man har en fantastisk udsigt udover Sevillas smukke gader, på den anden side af vinduet. Sætter tørsten ind og har man lyst til at opleve Sevilla fra oven, kan man med fordel nyde et glas vin eller en G&T på toppen af hotellet, på La Terezza - hotellets Roof Top Bar.

Fra hotellet kan man spadserer hele byen rundt og se ethvert hjørne af Sevilla. Der er et utal af tapas barer, som har åbent for morgen til aften og hvor der serveres let skåret Iberian skinke og forskellige oste med et glas vin for under 10€ pr. person. Derudover kan man opdage den kulturelle del igennem mange af de flotte kirker og utrolig smuk katedral, som er i byen og ikke langt fra hotellet. Ønsker man at gå på opdagelse i byens charmerende sidegader, hvor unikke bygninger og monumenter giver indblik i Sevillas Historie, er det også mulighed.

Blot 20 minutter udenfor Sevilla ligger Real Club Golf Sevilla. Et golfanlæg der tidligere har været vært Europa Touren, hvor danske Søren Kjeldsen sejrede tilbage i 2009. Golfbanen har et smukt og varierende layout og vil uden tvivl udfordre enhver golfspiller. Der er meget naturlig vegetation på banen, som fattes både i form af fyrtræer og palmer og så har man tilføjet en masse flotte blomster for at gæsterne som spiller på banen en helt unik oplevelse.

Pool: Nej
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 0 m
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 mar. 2020 - 31 maj. 2020 fra 11.995,-
1 jun. 2020 - 31 aug. 2020 fra 9.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Hotel Inglaterra inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Real Club Golf Sevilla
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, inkl. kuffert og golfbags
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Hotel Inglaterra

Real Club Golf Sevilla

Tidligere vært på Europa touren og med danske Søren Kjeldsen som vinder i 2009. En fantastisk golfoplevelse ligger og venter og banen kan spilles af nybegyndere såvel som øvede golfere.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 16.3 km

Kort

Hotel Inglaterra

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø