Bo direkte ud til Atlanterhavet


Det 4-stjernede Elba Costa Ballena ligger ikke langt fra Cádiz. Hotellet er placeret direkte ud til Atlanterhavet og rundt om hotellet finder I et lækkert José María Olazábal-designet golfanlæg - Costa Ballena Ocean Golf Club - bestående af 3 sløjfer, 27 huller plus en 9-hullers øvelsesbane.

Fra hotellet er der ikke langt til hverken Rota, Sanlúcar, Chipiona, Jerez eller den hyggelige havneby Puerto Santa Maria, hvorfra Christoffer Columbus for mere end 500 år siden satte kursen mod vest for at opdage Amerika.

Hotellet er opført i den karakteristiske sydspanske byggestil og består af i alt 234 værelser. Alle værelser har enten egen balkon eller terrasse med udsigt ud over havet, golfbanen eller den flotte have.

Med i vores pakker til Elba Costa Ballena er fri trolley og gratis træningsbolde. Klik på videofanen ovenfor og se den flotte præsentation af hotellet.

Antal værelser: 234
Pool: Ja
Afstand til stranden: 500 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter 5 runder golf
Periode
1 nov. 2020 - 28 feb. 2021 fra 7.295,-
1 mar. 2021 - 30 apr. 2021 fra 7.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Elba Costa Ballena inkl. halvpension
  • Mulighed for tilkøb af All Inklusive
  • 5 runder golf på Costa Ballena Ocean Golf Course
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Costa Ballena Ocean Golf Club

Costa Ballena Ocean Golf Club råder over et af Europas største træningsanlæg. Banen, der er designet af den spanske verdensstjerne Jose María Olazabal, er relativ flad og kan derfor gås rundt. Den er samtidig designet på en sådan måde at alle kan være med. Fra tee er der masser af udfordringer uanset om dit handicap er højt eller lavt.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1.6 km

Kort

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø