5 stjernet luksus og fri golf


Det 5-stjernede Barceló Montecastillo Golf ligger ved byen Jerez de la Frontera i Cádiz provinsen vest for Gibraltar og cirka 2-2½ times kørsel fra Malaga.

Hotellet, der ligger i et smukt, frodigt og naturskønt område på Costa de la Luz, råder over en lækker 18-hullers golfbane, Montecastillo Barcelo Golf Club, hvor hotellets gæster kan booke starttider uden at skulle betale greenfee.

Barceló Montecastillo Golf minder om et gammel smukt arabisk slot og hotellet er det perfekte sted for jer, som ønsker en afslappende ferie i nogle unikke rammer. Hotellet råder over 124 værelser fordelt på mange forskellige værelseskategorier og faciliteter som spa, tennis og fitnesscenter. Desuden findes en lækker restaurant samt en loungebar.

Dette dejlige sted opfylder alle krav både til jer, der ønsker at spille eksempelvis 36 huller om dagen, men The Barceló Montecastillo Golf er også til jer, der gerne vil kombinere golfferien med kulturelle oplevelser.

Dem finder man i så rigelig mål i Jerez de la Frontera, i Cádiz og i de små fiskerbyer langs med kysten.

Fra Barceló Montecastillo Golf er der aldrig langt til områdets kilometervis af brede sandstrande og smukke kliklandskaber, der er formet af Atlanterhavsvindene. Her kan I sætte jer godt til rette i klitterne og se solen gå ned over Atlanterhavet, mens I måske spiser lidt medbragt brød, ost og pølse.

Montecastillo Golf er et topklasse anlæg - altid i superstand. Banen var fra 1997-2001 vært for PGA Volvo Masters på europatouren. De 18 huller er udlagt i et stort naturområde, som gør det til en visuel nydelse at spille, og banen regnes da også blandt de allerbedste baner i Spanien.

Antal værelser: 124
Pool: Ja
Afstand til stranden: 20 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10 km
Balkon: Nej
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Montecastillo Barcelo Golf Club

Montecastillo Golf er et topklasse anlæg - altid i superstand. Banen var fra 1997-2001 vært for PGA Volvo Masters på europatouren. De 18 huller er udlagt i et stort naturområde, som gør det til en visuel nydelse at spille, og banen regnes da også blandt de allerbedste baner i Spanien.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Barceló Montecastillo Golf

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø