Costa de Almeria, Spanien

Golf i Costa de Almeria - Spaniens nye golfparadis

Costa de Almeria, der ligger øst for Malaga, er et af Europas varmeste og tørreste områder.

Alene af den grund er området i Spaniens sydøstlige hjørne på alle måder den perfekte golfdestination. På Costa de Almeria findes der både en række gode golfbaner samt nogle af Middelhavets bedste strande og små bugter med krystalklart vand.

Sammenlignet med så mange andre spanske provinser, må Costa de Almeria betegnes som uspoleret og fri for den værste masseturisme. Et sted som spanierne har formået at have for sig selv og med et prisniveauet, der er noget lavere end på mange andre spanske feriedestinationer.

Almeria, som på arabisk betyder 'havets spejl', er hovedstad i provinsen Almeria og selve Almeria by var engang områdets økonomiske centrum, hvor der blev fremstillet store mængder silke, fløjl og damask. Det har betydet, at både byen og hele området byder på en række spændende kulturseværdigheder, som blandt andet Alcazaba-fæstningen og Vigías-tårnene.

På golfferien til Costa de Almeria er der naturligvis først og fremmest fokus på golfbanerne, og her er Almerimar Golf Course en af de baner, som absolut er værd at spille.

Derfor har vi da også valgt Hotel Golf Almerimar, som vores foretrukne hotel i området, da det 5-stjernede hotel ligger lige ud til golfbanen.    

Nedenfor kan du læse mere om både hotel og golfbane og meget gerne sende os en forespørgsel, hvis du ønsker tilbud på en golfrejse til Costa de Almeria.

Hoteller
Hotel Golf Almerimar

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar