Perfekt hotel for jer som vil opleve Costa Brava


TorreMirona Golf & Spa Resort ligger med Pyrenæerne i baggrunden og kun 35 km fra den spansk/franske grænse.

Det flotte TorreMirona Hotel Relais består af kun 49 dejlige værelser, der alle har udsigt til golfbanen eller bjergene.

Hotellet har både en udendørs pool og sportscenter med fitness & indendørs pool samt spa-afdeling med bl.a. therma-bade og Hammam. Alt dette kan benyttes mod betaling. 

Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 7
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 okt. 2020 fra 7.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Torremirona inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Torremirona
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København og Billund
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

TorreMirona

TorreMirona Golf Club er en af Costa Brava’s ældste baner, designet i 1992. De første 9 huller er en teknisk krævende udfordring med smalle fairways, mens afslutningshuller er mere ’imødekommende’ med brede fairways og god plads mellem hullerne.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

TorreMirona Golf & Spa Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar