DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Empordà


DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Empordà er en del af Hilton-kæden, og med ’DoubleTree’-konceptet har man holdt priserne nede på et ganske fornuftigt leje.

Empordà Golf med 36 fremragende golfhuller ligger lige udenfor hotellet og fra værelserne har man kig direkte ud til banen. Så bliver det næsten ikke mere golfferie.

DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Empordà har 87 værelser, alle med balkon og fri Wi-Fi. Der findes naturligvis en god restaurant samt både en indendørs og en udendørs pool.

DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Empordà er et sted man tager hen, hvis der skal spilles meget golf. Det betyder, at resortet er perfekt til træningslejre og herre- eller dameture.

Selvom man befinder sig på et resort, så er der ikke langt ud til kysten eller til den charmerende by Figueres, hvor man kan opleve Dali Museet. Fra hotellet er der samtidig kun 15 minutters kørsel ud til kysten, hvor man finder nogle af Spaniens bedste badestrande heriblandt Pals, Aiguablava, Calella og Llafranch.

Antal værelser: 87
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 3 km
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 nov. 2019 - 30 jun. 2020 fra 7.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Emporda inkl. morgenmad
  • 5 dages ubegrænset golf på Links og Forrest
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København og Billund
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Empordà Golf

Empordà Golf består af to 18-hullers golfbaner med tilhørende træningsanlæg. Empordà Links og Empordà Forest byder på en spændende og udfordrende variation af både klitlandskab, søer og pinjeskov. Linksbanen er helt åben, mens Empordà Forest løber gennem et sydlandsk præget skovlandskab med masser af fyrretræer og nogle rigtig flotte golfhuller.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 3.3 km

Kort

DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø