Hotel Colon Thalasso

 

Det 4-stjernede Hotel Colón har en fantastisk beliggenhed direkte ud til Middelhavet ved Caldes d’Estrac.

Hotellet består af 84 værelser, hvoraf størstedelen har udsigt til havet.

Hotel Colón har egen restaurant og vil man ud for at spise, så findes der i gåafstand fra hotellet flere restauranter og en hyggelig strandpromenade.

Fra hotellet er der kun 5 km til Club de Golf Llavaneras og 50 km til Barcelona Lufthavn.

Når man bor på Hotel Colón har man alle muligheder for at kombinere golfferien med storbyoplevelser i Barcelona.

Barcelona er et overflødighedshorn af spændende oplevelser lige fra shopping, til kulturoplevelser og måske endda en fodboldkamp på byens berømte stadion, Camp Nou.

Hotel Colón er således for jer, som gerne vil have det bedste fra to verdener. Et dejligt hotel med en skøn strand lige uden for døren og med mulighed for at komme til områdets golfbaner på kort tid. Samtidig har I altså også mulighed for at få sat flueben ved et besøg i Barcelona.

 

Antal værelser: 84
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Club de Golf Llavaneras

Club de Golf Llavaneras ligger ud mod havet godt 35 km nord for Barcelona. Banen, der er Cataloniens fjerde ældste, er en flot parkbane. Med sine 5.000 meter er Club de Golf Llavaneras ikke nogen lang bane, men den er teknisk krævende og en god golfbane at prøve kræfter med både for øvede og mindre øvede spillere.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel:

Kort

Hotel Colon Thalasso

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar