Barcelona, Spanien

Barcelona - golf, kultur og storby ferie


Storbyferie i Barcelona med golfrunder på de omkringliggende golfbaner er en populær kombination for mange danskere.

Muligheden for at opleve Barcelona med de palmebevoksede boulevarder, smalle labyrintiske shoppinggader, de gotiske kirker og de mange fremragende restauranter og tapasbarer er noget, som man aldrig bliver træt af.

Forestil jer, at tilbringe dagen på golfbanen, køre til Barcelona for at spise tapas og slutte dagen af på Camp Nou, hvor Messi og de øvrige verdensstjerner tryller for øjnene af 100.000 tilskuere på et propfyldt stadion.

Vi sammensat nogle tilbud, hvor I bor lidt udenfor Barcelona og kun en mindre køretur fra den pulserende storby.

Læs mere nedenfor og kontakt for at høre nærmere om muligheden for at skræddersy din næste golfrejse.

Hoteller
Hotel Can Galvany

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø