Flot, nyrenoveret 4-stjernet golfresort


Oliva Nova Beach & Golf Resort er et flot, nyrenoveret 4-stjernet golfresort, som ligger på kysten en times kørsel nord for Alicante.

Hotellet, der ligger direkte ud til golfbanen og tæt på havet, består af 205 moderniserede værelser, som alle har et overdækket terrasse-område med udsigt til det laguneformede pool-område, havet eller de omkringliggende bjerge.

Til Oliva Nova Beach & Golf Resort hører der både en spa-afdeling, en restaurant, en poolbar, en pub/bar samt en strandbar.

Fra jeres værelse på Oliva Nova Beach & Golf Resort er der kun 200 meter til stranden.

18-hullers golfbanen, der hører til resortet, er designet af Seve Ballesteros.

Antal værelser: 205
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Oliva Nova Golf

18-hullers golfbanen, der hører til resortet, er designet af Seve Ballesteros. Oliva Nova er en flot resortbane med et spændende layout, hvor der er en del vand i spil.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.9 km

La Sella Golf

La Sella Golf har 27 huller, som ligger i forbindelse med hotellet. La Sella Golf, der åbnede i 1991, er et forholdsvist fladt anlæg, som sagtens kan spilles uden brug af buggy. Banen ligger i et naturskønt område omgivet af appelsin-, oliven og pinjetræer. Fairways er brede og greens så tilpas store at banen er spilbar for alle. Til anlægget hører gode træningsfaciliteter samt en veludstyret proshop, hvor der er mulighed for at leje golfudstyr.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 21.2 km

Kort

Oliva Nova Beach & Golf Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø