Lækkert resort med høj international standard

Til resortet hører et lejlighedskompleks, Las Colinas Residences, der består af 2-værelses lejligheder på 80 m2. og 3-værelses lejligheder på mellem 108 og 120 m2. Lejlighederne i stueplan har egen lille have, mens der hører en stor balkon til de øverste lejligheder. Fælles for lejlighederne er et dejligt pool område, hvor I kan slappe af og tage en dukkert mellem golfrunderne.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay
Periode
1 jan. 2018 - 28 feb. 2018 fra 15.795,-
1 mar. 2018 - 31 maj. 2018 fra 17.395,-
Pris inkl. fly og golfbags

Af hensyn til at give dig den bedste pris og oplevelse oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud pr. email indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger på Las Colinas
 • 16 runder golf inkl rangebolde & trolley
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2017 - 30 sep. 2018 fra 7.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

Af hensyn til at give dig den bedste pris og oplevelse oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud pr. email indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Las Colinas
 • Pris for 4 personer
 • 5 runder golf på Las Colinas
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg

Golfbaner

Las Colinas Golf

Las Colinas Golf & Country Club ligger i et unikt bakket og skovklædt landskab. Banen, der åbnede i 2010, er smukt tilpasset den oprindelig natur, i et område, hvor man 'siden tidernes morgen' har dyrket citrusfrugter. Las Colinas holder en meget høj standard. Der er generelt ikke sparet på noget og allerede nu er banen ratet blandt de 100 bedste i Europa. De brede fairways og store greens er i perfekt stand, og en golfrunde på denne bane er en stor oplevelse uanset handicap og dagsform.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 11.4 km

Kort

Las Colinas Golf

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar