Lækkert resort tæt ved kysten


Dénia La Sella Golf Resort ligger en times kørsels nord for Alicante med udsigt til Montgó Natural Park.

Hotellet består af 178 værelser, hvoraf de fleste har egen balkon, mens enkelte værelser har en lille terrasse. La Sella resort tilbyder også sine gæster adgang til en lækker spa med bl.a. sauna, jacuzzi, udendørs hydromassage og med mulighed for at få forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Resortet råder over to rigtige gode restauranter, Brasserie Montgó, der byder på et stort udvalg fra de klassiske middelhavskøkken samt Segaria Thai Restaurant, en thairestaurant med kokke fløjet ind fra Bangkok til at diske op med de lækreste thai-specialiteter.

La Sella Golf med 27 huller ligger lige udenfor døren og venter.

Fra La Sella er der ikke langt til de charmerende kystbyer Dénia og Jávea, der lokker med skønne sandstrande og hyggelige restauranter.

Antal værelser: 178
Pool: Ja
Afstand til stranden: 5 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter 5 runder golf
Periode
1 sep. 2021 - 31 okt. 2021 fra 9.895,-
1 nov. 2021 - 28 feb. 2022 fra 8.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på La Sella Golf Resort inkl. morgenmad
  • 5 runder på La Sella inkl. trolley
  • 7 dages billeje
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

La Sella Golf

La Sella Golf har 27 huller, som ligger i forbindelse med hotellet. La Sella Golf, der åbnede i 1991, er et forholdsvist fladt anlæg, som sagtens kan spilles uden brug af buggy. Banen ligger i et naturskønt område omgivet af appelsin-, oliven og pinjetræer. Fairways er brede og greens så tilpas store at banen er spilbar for alle. Til anlægget hører gode træningsfaciliteter samt en veludstyret proshop, hvor der er mulighed for at leje golfudstyr.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø