Gastronomi og fremragende golfbaner

 

Royal Óbidos åbnede i 2012 og blev i 2014 kåret til at være blandt kontinentaleuropas 100 bedste baner. Sammen med Praia D'El Rey udgør Royal Óbidos flagskibene på den portugisiske vestkyst.

Royal Óbidos har sammensat en række eksklusive golfpakker, som du kan læse mere om her:

City Golf
Med denne pakke for I lidt af det hele. 4 runder golf på Royal Óbidos og 5 lækre 5-stjernede boutiquehotel Evolutee Hotel. Vil I gerne have lidt byliv kan I også vælge at bo på det meget lækre Sana Silver Coast Hotel, der ligger i den lille nærliggende by Caldas da Rainha.

Her finder I gode muligheder for at gå ud om aftenen opleve det portugisiske natteliv på byens barer og restauranter.

Turen afrundes med to dages storbyferie i Lissabon, hvor I kan opleve Portugals fantastiske hovedstad med masser af muligheder for at shoppe, tage på sightseeing og opleve alt hvad Lissabon har at byde på af underholdning og seværdigheder. I Lissabon bor I 2 nætter på Sana Lisbon Hotel.

Golf & Gourmet
Med denne pakke tages I med på en gastronomisk odysse. I skal eten 2 eller 4 aftener smage det bedste fra det portugisiske køkken med tilhørende vine på særligt udvalgte restauranter.

Dette tilbud er skræddersyet til jer, der vil kombinere golf på et par af Europas bedste baner - i et område, der er velsignet af milde vintre og varme somre - og med nogle gourmetoplevelser på områdets højt profilerede restauranter.

Vælg mellem:

 • 4 overnatninger, 3 runder golf og 2 middage
 • 7 overnatninger, 5 runder golf og 4 middage

Golf & Vin
Denne pakke kombinerer det bedste fra to verdener. Spil 3 eller 5 runder golf på verdensklassebaner som Royal Óbidos, Bom Sucesso eller Praia D'El Rey (supplement) og vinsmagning på den berømte portugisiske Oeste wine route. 

Vinsmagningen finder sted på et af områdets bedste vingårde og inkluderer besøg i vinmarken samt præsentation af selve fremstillingsprocessen, som den har fundet sted siden 1800-tallet og frem til i dag. Det hele kulminerer med smagning af syv forskellige vine, der ledsages af lækre lokalt producerede oste og andet godt tilbehør.

Denne spændende dag giver et lille afbræk mellem golfrunderne, og dagen foregår i selskab med en uddannet lokal sommelier, der både taler engelsk, tysk og fransk.

REJSETIP: 
Når du er i dette område så bør du også besøge Foz do Arelho. Den lille by, som bliver vist på videon her, ligger lige nord for Lagoa de Óbidos. Turen fra hotellet tager en halv time, men er bestemt det værd. Byen er særdeles hyggelig, og du finder tilmed nogle skønne badestrande lige uden for byen.

Antal værelser: 39
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jul. 2019 - 31 aug. 2019 fra 12.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger På Evolutee Hotel inkl. morgenmad
 • 5 runder golf på Royal Obidos, Praia del Rey & West Cliffs
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København og Hamborg

Golfbaner

Praia D'El Rey

Praia D'El Rey

Praia D'El Rey er en af Portugal, ja hele Europas bedste golfbaner. Beliggenheden ud til havet fås ikke meget bedre, og golfbanen er en stor spillemæssig oplevelse.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 6.2 km
Royal Obidos

Royal Obidos

Royal Óbidos golfbanen er designet af selveste Severiano Ballesteros. Banen, der ligger med udsigt til Atlanterhavet og Óbidos Lagoon byder på nogle fremragende golfhuller, så der er masser at se frem til.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.5 km
West Cliffs

West Cliffs Golf Links

Portugals nye super bane ligger ud til kysten nord for Prai D'EL Rey. Banen er en linksbane med udsigt til havet fra samtlige huller. Den er allerede nu spået til at blive Portugals bedste.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1.4 km

Kort

Royal Óbidos - Evolutee Hotel

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar