Fantastisk beliggenhed helt ude på kanten af havet

 

SANA Sesimbra Hotel, med i alt 100 værelser, har en fantastisk beliggenhed helt ude på kanten af havet ved den lille by, Sesimbra. I baggrunden ses Serra da Arrábida, og fra hotellet er der gåafstand til flere gode, små fiskerestauranter.

SANA Sesimbra Hotel er det perfekte valg for jer, som søger en kombination af sol, vand, golf og kultur på et hotel med en hyggelig og afslappet stemning. I kommer til at bo på et dejligt 'Sea-view' dobbeltværelse. 

Der findes en restaurant med udendørs terrasse og på hotellets tag findes en pool. Desuden har man som gæst også adgang til en udendørs bar, en sky lounge med Jacuzzi.

Værd at opleve: 
Fra hotellet er der kun 20 minutters kørsels ud til Cabo Espichel Lighthouse (1790), hvorfra man har den smukkeste Atlanterhavsudsigt. Fyret er dagligt åbent for besøgende. Selve fyret er 32 meter højt, men placeringen på en stejl klippeafsats betyder at man fra toppen af fyret har 130 meter ned til overfladen på det brusende atlanterhav.

Antal værelser: 100
Pool: Ja
Afstand til stranden: 0 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Quinta do Peru Golf & Country Club

Quinta do Peru Golf & Country Club

Quinta do Peru, på Sebutal-halvøen, har været kåret blandt de 100 bedste golfbaner på Det europæiske fastland. I forbindelse med golfbanen findes der nogle særdeles gode træningsfaciliteter, som betyder, at Quinta do Peru passer perfekt til grupper og pro-ture.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 23.2 km
Aroeira Golf

Aroeira Golf

Aroeira Golf består af to flotte 18-hullers mesterskabsbaner, Aroeira I og Aroeira II. Aroeira I har tidligere været benyttet af Europatouren. Aroeira II, der er designet af Donald Steel, er i sit design inspireret af de kendte amerikanske golfbaner. På begge findes der masser af træer, og man kan godt glæde sig til nogle rigtig flotte golfbaner, hvis man vælger at spille på Aroeira Golf.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 31.0 km

Kort

SANA Sesimbra Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø