Perfekt beliggenhed - lige ved banen


Onyria Quinta da Marinha Hotel er et lækkert 5-stjernet resort, der ligger i samme fantastiske område som The Oitavos på kyststrækningen vest for Cascais. Det moderne hotel har 198 værelser, og dertil kommer 44 villaer med enten et eller to soveværelser, eget køkken, stue med pejs samt en lækker terrasse.

Hotelværelserne er smagfuldt indrettet og har bl.a. aircondition og satellit-tv. Fra balkonen er der udsigt til enten golfbanen eller Sintra bjergene.

Få tilbud
Antal værelser: 198
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 nov. 2023 - 30 apr. 2024 fra 9.995,-
1 apr. 2024 - 31 jul. 2024 fra 11.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Quinta da Marinha i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Fri adgang til spa område med opvarmet pool og sauna
 • 5 runder golf på Quinta da Marinha
 • Gratis shuttle bus til nærmeste by (2 gange dagligt)
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København & Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha

Golfbanen på Quinta da Marinha Resort er designet af Robert Trent Jones bane. Quinta da Marinha er en flot resortbane, hvor der fra flere af hullerne er kig ud over havet. Quinta da Marinha har tidligere lagt fairways til turneringer på Europatouren.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Onyria Quinta da Marinha Hotel

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team