Perfekt beliggenhed - lige ved banen


Onyria Quinta da Marinha Hotel er et lækkert 5-stjernet resort, der ligger i samme fantastiske område som The Oitavos på kyststrækningen vest for Cascais. Det moderne hotel har 198 værelser, og dertil kommer 44 villaer med enten et eller to soveværelser, eget køkken, stue med pejs samt en lækker terrasse.

Hotelværelserne er smagfuldt indrettet og har bl.a. aircondition og satellit-tv. Fra balkonen er der udsigt til enten golfbanen eller Sintra bjergene.

Antal værelser: 198
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 nov. 2022 - 31 mar. 2023 fra 9.495,-
1 apr. 2023 - 30 jun. 2023 fra 10.750,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 10.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Quinta da Marinha i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Fri adgang til spa område med opvarmet pool og sauna
 • 5 runder golf på Quinta da Marinha
 • Gratis shuttle bus til nærmeste by (2 gange dagligt)
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København & Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha

Golfbanen på Quinta da Marinha Resort er designet af Robert Trent Jones bane. Quinta da Marinha er en flot resortbane, hvor der fra flere af hullerne er kig ud over havet. Quinta da Marinha har tidligere lagt fairways til turneringer på Europatouren.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Onyria Quinta da Marinha Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø