5-stjernet luksus på historisk hotel

 

Det legendariske Hotel Palácio Estoril har været brugt som scene i James Bond filmen 'Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste' fra 1969, og den dag i dag er det et yndet rejsemål for kendisser, som forstår at sætte pris på hotellets elegante og sofistikerede stil.

Hotellet har de senere år gennemgået en gennemgribende renovering, så det i dag fremstår som et af Lissabon-områdets absolut flotteste og mest moderne hoteller.

Antal værelser: 161
Pool: Ja
Afstand til stranden: 500 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 100 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 okt. 2019 fra 8.995,-
1 nov. 2019 - 29 feb. 2020 fra 8.895,-
1 mar. 2020 - 30 apr. 2020 fra 9.895,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Palacio Estoril inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Estoril
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Estoril Golf

Estoril Golf

Estoril Golf Course er en legendarisk golfbane, der hører til blandt Portugals ældste og mest prestigefyldte baner. Banen, der er fra 1936, har hele 20 gange været vært for Portuguese Open. Estoril Golf Course ligger blot nogle få kilometer fra Hotel Palacio Estoril.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 3.7 km

Kort

Hotel Palacio Estoril

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar