Ny golfperle nær Lissabon


Det nyåbnede Aroeira Golf Hotel byder velkommen indenfor til en moderne stil med sikkerhed for rigtig gode golf- og kvalitetsoplevelser. Hotellet er 4-stjernet og ligger placeret midt imellem de to Aroeira baner. 

Hotellet ligger på den eftertragtede Costa Azul og er derfor også et område, der tiltrækker Lisboetterne, der ynder at slappe af og nyde livet i de små idylliske fiskerlandsbyer, der ligger langs hele kyststrækningen og er, efter vores mening, et perfekt sted for jer, der vil spille masser af golf, slappe af og hygge jer mellem runderne ved poolen eller med lidt lokal shopping.

Pool: Ja
Afstand til stranden: 4
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter 5 golf
Periode
2 jan. 2023 - 28 feb. 2023 fra 10.995,-
1 mar. 2023 - 31 maj. 2023 fra 11.495,-
1 jun. 2023 - 31 aug. 2023 fra 13.750,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 11.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 5 runder golf fordelt på Quinta do Peru, Aroira I & II
 • Direkte fly fra København eller Hamborg inkl. kuffert og bags
 • Lejebil inkl. fri kilometer
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Aroeira Golf

Aroeira Golf

Aroeira Golf består af to flotte 18-hullers mesterskabsbaner, Aroeira I og Aroeira II. Aroeira I har tidligere været benyttet af Europatouren. Aroeira II, der er designet af Donald Steel, er i sit design inspireret af de kendte amerikanske golfbaner. På begge findes der masser af træer, og man kan godt glæde sig til nogle rigtig flotte golfbaner, hvis man vælger at spille på Aroeira Golf.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 3.1 km
Quinta do Peru Golf & Country Club

Quinta do Peru Golf & Country Club

Quinta do Peru, på Sebutal-halvøen, har været kåret blandt de 100 bedste golfbaner på Det europæiske fastland. I forbindelse med golfbanen findes der nogle særdeles gode træningsfaciliteter, som betyder, at Quinta do Peru passer perfekt til grupper og pro-ture.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 23.9 km

Kort

Aroeira Golf Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø