Populært lejlighedsresort med 36 golfhuller

 

Costa Azul er derfor også et område, der tiltrækker Lisboetterne, der ynder at slappe af og nyde livet i de små idylliske fiskerlandsbyer, der ligger langs hele kyststrækningen.

Selve Aroeira Apartments består af 2-3 værelses lejligheder med plads til 2-4 personer. Til det kæmpemæssige naturområde, der dækker et areal på 350 hektar, hører to 18 hullers golfbaner.

Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Nej
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 jun. 2019 - 31 aug. 2019 fra 8.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Aroeira Apartments
  • Fri golf på Aroeria I & II
  • 7 dages lejebil
  • Direkte fly fra København & Hamborg

Golfbaner

Aroeira Golf

Aroeira Golf

Aroeira Golf består af to flotte 18-hullers mesterskabsbaner, Aroeira I og Aroeira II. Aroeira I har tidligere været benyttet af Europatouren. Aroeira II, der er designet af Donald Steel, er i sit design inspireret af de kendte amerikanske golfbaner. På begge findes der masser af træer, og man kan godt glæde sig til nogle rigtig flotte golfbaner, hvis man vælger at spille på Aroeira Golf.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 2.7 km

Kort

Aroeira Apartments

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar