Selvforkælelse på 1. klasse

 

Hotel Tivoli Marina Vilamoura ligger mellem Vilamoura Marina og havet.

Hotellet tilbyder sine gæster en række faciliteter i luksusklassen. Der er bl.a. udendørs pool, en Angsana Spa afdeling, en health club med sauna, jacuzzi, solarium, tyrkisk bad og motionsrum samt et træningsområde for golfspillere med en 12-hullers putting green og tilhørende træningsbunker.

Antal værelser: 383
Pool: Ja
Afstand til stranden: 0 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 apr. 2019 - 30 jun. 2019 fra 11.495,-
1 jul. 2019 - 31 aug. 2019 fra 13.095,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Tivoli Marina inkl. morgenmad
  • 5 runder golf fordelt på forskellige Oceanico baner
  • 7 dages lejebil
  • Direkte fly fra København & Billund

Golfbaner

Oceanico Golf

Oceanico Golf

Oceânico Golf består af hele 7 fremragende mesterskaber, Oceânico Faldo Course, Victoria, O’Connor Jr., Old Course, Pinhal, Millennium og Oceânico Laguna. De ligger i et område ikke langt fra Vilamoura og alle banerne har hver deres unikke layout. Med så mange baner samlet ét sted er dette den perfekte destination for golfferien.

  • 108 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 5.0 km

Kort

Hotel Tivoli Marina Vilamoura

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar