Cascade Resort Apartments ( Under ombygning frem til forår 2019)

 

Under ombygning frem til forår 2019

Resortet er inspireret af romersk og nordafrikansk arkitektur, og bygningerne er opført i varme terracotta farver, som er med til at give stedet dets unikke afslappede atmosfære.

Resortet består både af et hotel samt 52 luksuriøse lejligheder, som er beliggende ud mod havet på et højtliggende klippeplauteau.

På Cascade Wellness & Lifestyle Resort er der tænkt på det hele, og man finder næppe noget bedre sted, hvor man kan kombinere afslappet luksus og velvære med en unik natur.

I kommer til at bo i en 5-stjernet 2-værelses lejlighed med en dejlig terrasse. Der er en-suite badeværelse I forbindelse med jeres soveværelse. På badeværelset findes et lækkert hydro-massage bad, som nok skal gøre godt mellem golfrunderne.

Til lejlighederne hører der et fuld udstyret køkken med både vaskemaskine og opvaskemaskine.

Lejlighederne har satellit tv og i forbindelse med lejlighederne findes et separat pool område.

Fra lejligheden er der gåafstand til stranden, Dona Ana Beach, som det internationale anerkendte rejsemagasin, Condé Nast Traveller, har rangeret blandt verdens 50 bedste strande.

Fra jeres lejlighed har I kun 10 km til Onyria Palmares Golf, en golfbane som I allerede nu godt kan begynde at glæde jer til at spille.

Klik her for at se Classicgolf's DK4 tv-program fra Algarvekysten, hvor vi tager dig med på en uforglemmelig rejse.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 1 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf ligger ud mod Lagos bugten og byder på en fantastisk golfoplevelse. Robert Trent Jones Jr. har designet 27 golfhuller, Alvor, Lagos og Praia sløjferne, som tilsammen udgør en god variation af flade kystnære huller samt golfhuller, som snor sig i det bakkede landskab lidt væk fra havet. Onyria Palmares Golf blev i 2012, 2013 og 2014 kåret som bedste golfbane i Portugal. Trent Jones har kaldt banen for en noget varmere og mere behagelig udgave af skotsk linksgolf.

  • 27 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 13.3 km

Kort

Cascade Wellness & Lifestyle Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar