Lækkert strandresort med egen golfbane

 
Anahita The Resort på Mauritius østkyst ligger midt i et tropelignende landskab.

Fra de 70 suiter og 28 luksusvillaer har man direkte adgang til stranden og Det Indiske Ocean.

Anahita The Resort minder om en lille landsby med egen beach club og badestrand. I forbindelse med resortet findes der både et lille marked samt flere forretninger, cafe og restauranter.  

Umiddelbart op ad resortet ligger Anahita Golf Course. Golfbanen er designet af Ernie Els, som virkelig har skabt et lækkert anlæg med brede fairways og med hele 6 huller, der løber ude langs med havet. Vil man spille andre baner, så ligger den berømte Ile Aux Cerfs Golf Club på en lille ø ud for kysten.

Antal værelser: 98
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 okt. 2019 - 23 dec. 2019 fra 17.995,-
24 dec. 2019 - 7 jan. 2020 fra 32.995,-
8 jan. 2020 - 30 apr. 2020 fra 17.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter i suite med halvpension (morgenmad og middag)
  • Fri golf på Anahita Golf og Ile aux Cerf Golf inkl. range bolde før hver runde
  • Fly t/r København (med mellemlanding)
  • Transfer til/fra hotellet
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Anahita Golf Course

Anahita Golf Course

Ernie Els står bag The Four seasons Golf Club, Anahita. Banen regnes for at være blandt sydafrikanerens bedste golfbane designs. Banen er en flot resortbane, hvor layoutet gør det muligt at spille banen af alle spillere.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Anahita the Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar