Lækkert strandresort med egen golfbane

 
Anahita The Resort på Mauritius østkyst ligger midt i et tropelignende landskab.

Fra de 70 suiter og 28 luksusvillaer har man direkte adgang til stranden og Det Indiske Ocean.

Anahita The Resort minder om en lille landsby med egen beach club og badestrand. I forbindelse med resortet findes der både et lille marked samt flere forretninger, cafe og restauranter.  

Umiddelbart op ad resortet ligger Anahita Golf Course. Golfbanen er designet af Ernie Els, som virkelig har skabt et lækkert anlæg med brede fairways og med hele 6 huller, der løber ude langs med havet. Vil man spille andre baner, så ligger den berømte Ile Aux Cerfs Golf Club på en lille ø ud for kysten.

Antal værelser: 98
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Anahita Golf Course

Anahita Golf Course

Ernie Els står bag The Four seasons Golf Club, Anahita. Banen regnes for at være blandt sydafrikanerens bedste golfbane designs. Banen er en flot resortbane, hvor layoutet gør det muligt at spille banen af alle spillere.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Anahita the Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø