5-stjernet marokkansk luksus i Marrakech


På Palmeraie Golf Palace oplever man den autentiske marokkanske stemning kombineret med ægte luksus. Byggestilen er som taget ud af en scene fra 1001 Nats Eventyr, og hotellets 288 luksusværelser er alle smagfuldt indrettet. Hotellet er kendt for sin gode service, og på de tre restauranter er der mulighed for at prøve marokkansk gastronomi, italiensk a la carte eller spise japanske specialiteter.

Antal værelser: 288
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 8 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 nov. 2020 - 28 feb. 2021 fra 8.995,-
1 mar. 2021 - 30 jun. 2021 fra 9.395,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter på Palmeraie Golf Palace inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Palmeraie
  • Mulighed for tilkøb af all inclusive
  • Transfer fra Marrakech lufthavn t/r
  • Direkte fly fra København
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Palmeraie Golf Club

PalmGolf Marrakech Palmeraie

PalmGolf Marrakech Palmeraie er en ægte resortbane med 27 fantastiske golfhuller. Den verdenskendte golfbanearkitekt Robert Trent Jones Senior har designet anlæggets mesterskabsbane. Fra de fleste af banens huller er der en spektakulær udsigt til Atlasbjergene, og på dette fantastiske anlæg er der alle muligheder for at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1.7 km

Kort

Palmeraie Golf Palace

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø