Elegante og eksklusivt hotel

 

'Mazagan Beach & Golf Resort består af hele 490 værelser, der er elegante og eksklusivt indrettet.  Desuden findes der flere poolområder, indbydende restauranter, et kasino, en natklub og mulighed for at dyrke en række forskellige udendørsaktiviteter – tennis og rideture langs med havet – og så selvfølgelig golf på den fantastiske Gary Player bane.

Til hotellet hører der en vidunderlig bred sandstrand, hvor man kan gå lange ture og føle nærheden til Atlanterhavet.

Mazagan golfbanen ligger ved havet og har lighedstræk med de klassiske britiske linksbaner. Fairways bølger sig afsted og bunkers og klitter udgør nogle af forhindringerne. Placeringen tæt ved havet betyder også, at vinden ofte påvirker udfaldet og som spiller testes man på tålmodighed og tekniske kunnen.    

Fra hotellet er der kun en times kørsel til Casablanca, og det betyder også, at der under jeres ophold er rig mulighed for at tage på en dagstur til Casablanca og opleve den fascinerende storby.

Tæt på hotellet finder I også den lille kystby El Jadida. Byen, der blev opført af portugiserne i 1500-tallet, er på UNESCO’s verdensarvsliste. I højsæsonen summer byen af liv, og et besøg i El Jadida er en spændende oplevelse og god adspredelse fra dagene på golfbanen, stranden og resortet ved Mazagan.

Antal værelser: 490
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10 km
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Mazagan Morocco Golf Course

Mazagan Morocco Golf Course

Mazagan golfbanen ligger ved havet og har lighedstræk med de klassiske britiske linksbaner. Fairways bølger sig afsted og bunkers og klitter udgør nogle af forhindringerne. Placeringen tæt ved havet betyder også, at vinden ofte påvirker udfaldet og som spiller bliver man testet på tålmodighed og tekniske kunnen.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Afstand til hotel: 0.6 km

Kort

Mazagan Golf & Beach Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø