Casablanca, Marokko

Casablanca golf ferie - Marokkos fornemme golfparadis

Området omkring Casablanca er en anderledes oplevelse både på og udenfor golfbanen. I området ligger 3-4 gode golfbaner, som er værd at spille. Temperaturen hele året rundt er stabil og ikke for varm. Perfekt til golf.

Syd for Casablanca ligger Mazagan, som er en meget eftertragtet bane for alle golfere der tager til Casablanca. Resortet ligger helt ud til vandet, og på over halvdelen af hullerne har man direkte udsigt til Atlanterhavet. Herfra kan du mærke vinden i håret og skue havgusen, som bevæger sig ind over banen når man spiller.  

I området omkring Mazagan ligger byen El Jadida, som har en kendt portugisisk historie og er, uden tvivl, et besøg værd.

Vælger man, at tage til Casablanca på golfferie kan man være sikker på, at få en oplevelse udover det sædvandlige. 

 

Hoteller
Mazagan Golf & Beach Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar