Pragtfuldt hotel midt i den toscanske landidyl

 

Dette dejlige 4* hotel ligger i et smukt og frodigt bjergområde lidt inde i landet og kun 1½ times kørsel syd for Pisa.

Fra hotellet er der 5 minutters kørsel ud til kysten og den lille hyggelige by Punta Ala, der ligesom hotellet ligger i Grosseto provinsen i Toscana.

Toscana virker som en magnet på folk med hang til tilværelsens søde sider. Her finder I nemlig alt det, som man længes efter ved Italien. Flade sandstrande, smukke kystbyer og gode golfbaner.

Området er et overflødighedshorn af store oplevelser, og byer som Firenze, Luca, Montepulciano og Pisa er blot få af de steder, hvor I vil kunne få et eventyr, I sent vil glemme.

Dette område af Italiens er en af de mest eftertragtede feriedestinationer.

Antal værelser: 130
Pool: Ja
Afstand til stranden: 500 meter
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Golf Club Punta Ala

Golf Club Punta Ala

Golf Club Punta Ala er en flot parkbane, der åbnede tilbage i 1964, og som slynger sig gennem det kuperede landskab. Fra banen har man nogle flotte udsigtspunkter til bjergene og Middelhavet.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 3.3 km
Golf Club Toscana

Golf Club Toscana

Golf Club Toscana åbnede i 1999 og blev samme år kåret blandt de 10 bedste nyanlagte baner i Italien. Det eksklusive anlæg står flot året rundt, og Golf Club Toscana er en rigtig lækker og indbydende parkbane, som vi varmt kan anbefale til vores gæster.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 27.6 km
The Argentario Golf Club

Argentario Golf Club

Argentario Golf Club er et smukt golfanlæg, som står knivskarpt. Det er en udfordrende golfbane med masser af variation og hvor det ene smukke hul afløses af det næste.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 84.9 km

Kort

Golf Hotel Punta Ala

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø