Drømmeophold på Italiens bedste golf resort

 

Resortet, der åbnede i 2010, har på rekordtid etableret sig blandt Europas førende golf resorts, og læserne af det anerkendte britiske rejsemagasin Conde Nast Traveller’s har da også kåretDonnafugata Golf Resort & Spa, som en absolut favoritdestination og som Italiens bedste golf resort i 2012.

Klimaet er vidunderligt, servicen er helt i top, atmosfæren er nærmest aristokratisk og stedets arkitektur er ganske enkel vidunderlig.

Og så hersker der en hel særlig ro og harmoni, som er med til at forstærke indtrykket af et luksuriøst 5* resort. Det minder mest af alt om en smuk gammel 500 hektar stor siciliansk landejendom, der ligger midt i den uberørte natur.

Italiensk førsteklasses gourmet
På Donnafugata Golf Resort & Spa er der mulighed for at kunne spise i tre forskellige restauranter, hvoraf den ene ligger i det flotte klubhus.

I Il Ficodindia serveres der hver morgen en stor morgenmadsbuffet, mens Il Carrubo byder på det ypperligste indenfor italiensk og siciliansk gastronomi. Lokale egnsretter samt et spændende udvalg af mere traditionelle middelhavsretter er med til at forsøde jeres tilværelse, mens I bor på Donnafugata.

A la carte kortet byder på masser af seafood, blæksprutter, tun, kæmperejer og i det hele taget et overflødighedshorn af lokale råvarer, som kokken har hentet på det lokale marked. Det hele krydres naturligvis med de bedste sicilianske vine fra vinkælderen, Il Carrubo cellar.

Donnafugata har også en eksklusiv vinbar, der er indrettet i den oprindelige bygning (Palmento), hvor der tidligere blev lavet vin. Her kan I få serveret små lokale delikatesser – eksempelvis køkkenets lækre bruschettas - som passer perfekt til et glas kølig hvidvin, et glas Marsala eller et godt glas Nero d’Avola.

Oplev den fantastiske ø
Donnafugata Golf Resort & Spa ligger kun 3 kilometer fra kysten, hvor man finder resortets egen private beach club ved Lido Azzurro.

Siciliens sydøstlige hjørne byder i det hele taget på en lang række interessante byer, som alle er med på UNESCO’s liste over verdensarv.  Det er her man finder Siciliens barokke kulturarv.

I den lille by Noto ligger den flotte katedral, San Nicolò katedralen og i Modica produceres der chokolade, som får englene til at synge. Chokoladen bliver lavet ud fra ældgamle hemmelige opskrifter og er man på disse kanter må man ikke snyde sig selv for den oplevelse.

Ikke langt herfra finder I den historiske by Ragusa, der er smukt beliggende i bakkerne ved Monti Iblei. Broernes by, som den kaldes, blev ramt af jordskælv tilbage i 1693, men blev senere genopført.

I Ragusa finder man derfor i dag noget af Italiens mest velbevarede barokarkitektur. Det gælder ikke mindst den imponerende Cathedral of St George og San Giovanni Battista katedralen, der er en af Siciliens smukkeste kirker.

Det er også i dette område, at man finder en større koncentration af vinmarker end noget andet sted i Italien. På markerne omkring Ragusa er der siden 1606 blevet produceret den berømte Cerasuolo di Vittoria, der regnes blandt øens bedste vine.

Antal værelser: 202
Pool: Ja
Afstand til stranden: 3 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 1 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 4 runder golf
Periode
1 apr. 2019 - 30 jun. 2019 fra 12.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Donafugata inkl. morgenmad
  • 4 runder golf fordelt på Links & Parkland
  • Gratis adgang til SPA
  • 7 dage lejebil
  • Direkte fly fra København

Golfbaner

DonnaFugata Golf Resort

DonnaFugata Golf Resort

Til Donnafugata Golf Resort & Spa hører der to fantastiske golfbaner - Parkland Signature Course, der er designet af Gary Player og Championship Course, designet af italieneren Franco Piras. De to baner er anlagt i et unikt landskab med olivenlunde, et bølgende landskab med gule græsenge og fairways, der snor sig gennem et smukt dalområde. Banerne er anlagt på en måde, så man føler sig fuldstændig omgivet af naturen.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Donnafugata Golf Resort & Spa

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar