Golfmekka med alt hvad hjertet begærer

Casa de Campo Resort & Villas

Casa de Campo Resorts & Villas er et fantastisk resort på næsten 8000 hektar. Derfor er det første man bliver mødt af efter check-in og et glas champagne, udlevering af nøgler til den buggy man har til rådighed under hele opholdet. På Casa de Campo Resort & Villas bor man rundt omkring golfbanerne og hotelværelserne er som små hyggelige lodges, hvor der er plads til at parkere buggien ude foran. Hele resortet er som et stort samfund og man kan snildt tilbage lige mange kilometer om dagen i sin buggy.

På resortet har man hele 3 x 18 huller, hvor buggy er en del af konceptet. Teeth of The Dog, Dye Fore & The Links danner rammerne om golfen og det bliver bestemt ikke kedeligt. Alle 3 baner er meget varierende og forskellige på hver sin måde ogg efter et besøg på Teeth of The dog kan man beære sig selv med titlen, som spillende på en bane, der ligger top 50 i verden. 

Casa de Campo Resort & Villas har også egen Marina med gode restauranter og herfra er det muligt at tage dagsture til tropeøerne Saona- & Catalina Island. Derudover er det værd at slå et smut forbi Altos de Chavon, som er Casa de Campos village, som er blevet bygget i ægte nostalgisk middelalder stil. Hvis man ikke er så meget for at ligge ved poolen, så er der også mulighed for at besøge Manitas Beach Club, hvor der kan prøves kræfter med vandsportsaktiviteter samt få en gang massage eller bare nyde det fløde bløde sand og vand. Skal der fart over feltet efter en spændende runde golf, så kan med med fordel besøge skyde centeret og prøve at skyde bl.a. lerduer.

Det omfattende resort byder også på en stor farm, hvor man kan prøve at ride på heste, spille polo eller bare gå en tur og nyde det skønne tropiske klima.

Alt i alt venter der en uforglemmelig oplevelse på Casa de Campo Resort & Villas.

Pool: Ja
Afstand til stranden: 1 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Casa de Campo

Teeth of The Dog, Casa de Campo

Har du altid drømt om at spille golf iblandt skvulpende bølger og turkis blåt havvand, så er Teeth of The Dog det rigtige valg. Golfbanen er Casa de Campos varemærke og er kåret af GolfDiggest blandt top 50 bedste baner i verden.

 • 18 huller
 • Ocean Course
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 4.1 km
Casa de Campo

Dye Fore Course, Casa de Campo

En anden mesterlig bane på Casa de Campo er Dye Fore. Med udsigten til en stor flod og med charmerende Altos de Chavon i baggrunden får man også her en golfoplevelse for livet.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 2.8 km
Casa de Campo

The Links, Casa de Campo

The Links på Casa de Campo har både vand i spil og en links rough som var man i det skotske højland og spille golf. En god golfbane, som er meget varierende i forhold til de to andre og som fuldender den totale golfoplevelse.

 • 18 huller
 • Linksbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Casa de Campo Resort & Villas

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø