Flot strandresort tæt på golfbane

 

Barceló Bávaro Beach er et flot 5-stjernet resort, som ligger ud til Playa Bavaro tæt på Punta Cana.

Playa Bavaro regnes blandt verdens bedste strande, og det ’Adults Only’ Barceló Bávaro Beach danner således en perfekt ramme om en golfferie til Den Dominikanske Republik.

De fleste af hotellets 600 rummelige værelser vender ud mod havet.  

På Barceló Bávaro Beach samt på nabohotellet, Barceló Bávaro Palace Deluxe, findes der i alt 9 restauranter. Der tilbydes All Inclusive på samtlige restauranter.

Til Barceló Bávaro Beach hører den flotte Bavaro Golf Club, som kan nås på en mindre køretur fra hotellet.

Antal værelser: 600
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Bavaro Golf Club

Bavaro Golf Club

Bavaro Golf Club er designet af den kendte amerikanske golfbanearkitekt P.B. Dye, som har skabt en bane med masser af karakter. Bavaro Golf Club byder på et All Inclusive koncept, som betyder, at man aldrig går tørstig eller sulten fra golfbanen.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.7 km

Kort

Barceló Bávaro Beach Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø