Den Dominikanske Republik

Golf i Den Dominikanske Republik - verdensklasse golf!


Den Dominikanske Republik er en af verdens bedste golfdestinationer med fantastiske golfbaner som Casa de Campo (Teeth of the Dog), Casa de Campo (Dye Fore), Punta Cana, Playa Grande og La Estancia.

Den Dominikanske Republik er et ægte caribisk ø-paradis med kridhvide sandstrande og azurblåt vand, og samtidig er landet en af de største caribiske øer, når det gælder antallet af golfbaner. I dag findes der 18 golfbaner, hvoraf mange ligger omkring det mest populære område, Punta Cana.

Sol og sommer
Gennemsnitstemperaturen ligger omkring 30 grader, hvilket er perfekt til en dag på golfbanen, da der altid blæser en frisk vind hen over øen. Samtidig er vandtemperaturen på 26-28 grader, så når det gælder golf og solferie er Den Dominikanske Republik et særdeles populært valg.    

På Classicgolf.dk kan du læse mere om hotellerne og golfbanerne på Den Dominikanske Republik. Vi har håndplukket de bedste steder, så du er sikret en god oplevelse.

Send os derfor gerne en forespørgsel via hjemmesiden eller ring på 70 23 55 80. Så hjælper vi dig med at skræddersy golfrejsen til Den Dominikanske Republik.

Destinationer
Punta Cana

Destinationer i Den Dominikanske Republik

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø