Dejligt hotel lige ud til golfbanen

 

Korineum Golf & Country Club og Korineum Boutique Hotel ligger på den nordlige side af Cypern.

Korineum Boutique Hotel ligger på resortet og lige ud til golfbanen. Det er et dejligt hotel med flotte værelser, spa og udendørs pool.

Hotellet har egen privat badestrand og der kører en shuttle bus fra hotel til strand.

Korineum Boutique Hotel er et hyggeligt golf og familiehotel, hvor man rigtig kan slappe af og nyde ferien, varmen og golfbanen og samtidig blive forkælet med god mad fra det cypriotiske køkken.

Fra hotellet er der kun en mindre køretur til den lille, hyggelige by, Kyrenia med den kendte byzantinske borg og den historiske havn, hvor der i dag er restauranter og barer og masser af liv.

Antal værelser: 86
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1,5 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Nej

Golfbaner

Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf Course

Korineum Golf & Country Club (2007) ligger lidt inde i landet, men fra banen er der alligevel kig til havet. Banen er i særdeles god stand med et både udfordrende og spændende layout. Fairways er kuperede og der er 2 søer på banen, som samtidig også fungerer som vandreservoir. Herfra pumpes der vand op til vanding af golfbanen, som står grønt og flot hele året.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

Korineum Golf & Beach Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar