Cypern, Cypern

Cypern golf ferie - flotte golfbaner og skønt klima

Den nordlige del af Cypern er et skønt ferieparadis og en drømmedestination for solhungerende danskere med hang til god mad og flotte golfbaner. 

Danske turister er kommet her siden 1960'erne og 70'erne, og nu har ClassicGolf udvalgt et lille hyggeligt hotel med en rigtig god golfbane. Tag til Cypern året rundt og nyd det skønne klima, den venlige befolkning og det dejlige køkken. 

Klik på linket nedenfor for at læse mere om Korineum Golf & Beach Resort og se vores attraktive golfpakker.  

Hoteller
Korineum Golf & Beach Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar