Coronavirus

Kære Alle sammen,

Her kommer en opdatering med nyheder fra ClassicGolf, per dags dato den 20. marts 2020.

Det vigtigste først: 
Vi kan nu med stor glæde konstatere, at alle vores gæster, som har været udrejst fra Danmark med ClassicGolf i denne vanskelige tid, er returneret hjem til Danmark igen. Det er det vigtigste for os lige nu – og vi er lettede. Meget lettede.
Stor tak til gæster, medarbejdere, flyselskaber og hoteller på destinationen, som alle har udvist handlekraft og medmenneskelighed i denne ualmindeligt svære situation.

Hos ClassicGolf indstiller vores kriseberedskab for nu. Man kan, som det altid er tilfældet, stadig komme igennem til os på tlf 7023 5580. Vi har fortsat normale åbningstider fra kl. 09:00 til kl. 17:00.

Dernæst:
Næste fase kan så småt begynde. Den handler bla. om alle jer, som skulle have været afrejst fra Danmark frem til og med den 13. apr. 2020. Disse rejser er, som tidligere informeret omkring, aflyst.  I vil blive informeret snarest omkring, hvordan og hvornår refundering vil finde sted. Mange har nok set, at den danske stat i går gik ind med en ekstra garanti til netop os/jer for at sikre, at alle rejseselskaber er i stand til at betale jeres beløb retur. Ikke at der er eller har været uvished omkring dette fra vores side i ClassicGolf. Så vær ikke bekymrede for dette lige nu. Iflg gældende lov om pakkerejser har I alle krav på fuld kompensation 14 dage fra annullering af rejse. Annullering skete den 13. marts 2020. Vi vil informere jer, lige så hurtigt som vi ved noget nyt angående disse nye initiativer. Så afvent venligst lidt endnu med at sende konto numre etc ifht refusion af bestilt rejse. Vi kommer retur til jer alle, så snart vi ved nærmere. Tingene udvikler sig dag fro dag i øjeblikket.

Til alle med rejser bestilt hos ClassicGolf med afrejse efter den 13. april 2020. Her afventer vi stadig instrukser fra myndigheder. Vi må forvente at den nuværende rejsevejledning, som fraråder alle ikke nødvendige rejser til og med den 13. april 2020, vil blive forlænget. Vi ved det selvsagt ikke endnu. Vi opdaterer jer, lige så snart vi ved mere herom fra de Danske myndigheder. Aflyses jeres rejse også, er I også berettiget til fuld kompensation for det allerede indbetalte beløb til rejsen. Ligeledes her vender vi retur, når vi ved, hvordan og hvornår denne refusion vil finde sted.

Dem som står overfor at skulle indbetale restbeløb på en rejse, som ligger 60 dage ude i fremtiden, har vi allerede sagt til jer at I  skal afvente 14 dage med at indbetale restbeløb. Dette for at se hvordan situationen udvikler sig. Jeres rejse vil ikke blive annulleret i denne 14 dages periode, hvis i vælger ikke at indbetale restbeløb på rejsen.

Til de mange gæster, som vi har været udrejst fra Danmark siden den ændrede rejsevejledning den 13. marts 2020, og som har måtte afbryde deres rejse for at vende retur til Danmark. Anbefalingen fra de Danske myndigheder var ikke til at tage fejl af. Og den blev skærpet som dagene gik. Kom hjem til Danmark. Det har vi hjulpet med. I skal rette henvendelse til egen rejseforsikring med hensyn til at blive kompenseret for ekstra udgifter i forbindelse med hjemrejse, samt evt tab ved afbrudt rejse. Vi står til rådighed med diverse dokumentation herfor. 

Endeligt:
Vi håber om nogen, at vores alles hverdag kan returnere til normalen hurtigst muligt, og at vi dermed igen, kan begynde at sende jer alle ud på dejlige golfrejser igen. Indtil da håber vi hos ClassicGolf, at I, og jeres, alle har det godt under disse omstændighederne.

Mvh
Marc Limschou
Direktør i ClassicGolf